Kynuté belgické vafle
Obtížnost
Čas přípravy
1h 45min
Čas vaření
20min
Celkový čas
2h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1740
kalorií
0.0g
cukrů
70.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Mléko zahřejeme, aby bylo vlažné. Ostatní suroviny ať mají pokojovou teplotu. Smícháme mouku, droždí, cukr, sůl a skořici. Zalijeme to mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme vejce a vanilku. Vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout. Poté rozdělíme na bochánky a necháme ještě 20 minut kynout. Poté upečeme ve vaflovači.
Tip k receptu
Podáváme se šlehačkou posypané moučkovým cukrem.
sonizna07. 09. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.