Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kynuté belgické vafle

Obtížnost Čas přípravy
1h 45min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 2h 5min
Nutriční hodnoty
1740 kalorií 0.0g cukrů 70.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Mléko zahřejeme, aby bylo vlažné. Ostatní suroviny ať mají pokojovou teplotu. Smícháme mouku, droždí, cukr, sůl a skořici. Zalijeme to mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme vejce a vanilku. Vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout. Poté rozdělíme na bochánky a necháme ještě 20 minut kynout. Poté upečeme ve vaflovači.

Bulb Tip k receptu

Podáváme se šlehačkou posypané moučkovým cukrem.


Přidat na Pinterest
sonizna

07. 09. 2015, Recept navštíven: 1782x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre vafle domace

24. 09. 2015, 11:41

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele vaflicky

25. 09. 2015, 15:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúce

23. 10. 2015, 10:28

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika recept na vafle

09. 01. 2016, 14:01

Přidat komentář

Facebook komentáře