Kynuté belgické vafle

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 45min
Čas vaření
20min

Celkový čas

2h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1740 kalorií
0.0g cukrů
70.0g tuků
50.0g bílkovin


Příprava

Mléko zahřejeme, aby bylo vlažné. Ostatní suroviny ať mají pokojovou teplotu. Smícháme mouku, droždí, cukr, sůl a skořici. Zalijeme to mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme vejce a vanilku. Vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout. Poté rozdělíme na bochánky a necháme ještě 20 minut kynout. Poté upečeme ve vaflovači.

Tip k receptu

Podáváme se šlehačkou posypané moučkovým cukrem.

přidejte na:
sonizna

07. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre vafle domace

majka 24. 09. 2015, 11:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
skvele vaflicky

katka16031 25. 09. 2015, 15:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajúce

hanka 23. 10. 2015, 10:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
klasika recept na vafle

Svetlana 09. 01. 2016, 14:01

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Nechápu jak damám, které psaly recenzi mohlo uniknout, že recept má zásadní chybu a to v množství mléka. Z takto připravevého těsta je možné dělat palačinky a ne kynuté bochánky na vafle.

lada 19. 08. 2018, 09:21