Chybějící obrázek

Kýta z divočáka na brusinkách

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

944 kalorií
0.0g cukrů
3.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Na polovici masti sprudka opečieme naklepané a osolené rezne. Opečené vyberieme, na masť dáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme rezne a dusíme do makka. Z masti a múky si pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju mliekom a šťavou z mäsa a dobré povaríme. Uvarenú precedíme, pridáme polovicu zaváraných brusníc a a s omáčkou necháme prejsť varom. podľa chuti posolíme , dosladíme pridáme popučený jalovec.Podávame s knedlikom, druhou polovicou brusníc posypemé mäso.

přidejte na:
Jozef

24. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Zvěřina v kombinaci s brusinkami je senzační. Většinou, ale kýtu naložím alespoň jeden den předem připadá mi, že je pak maso dříve hotové a někdy dávám mražené brusinky. Brusinky nám chutnají tak jich dávám o něco více.
Přidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat
maruskaji 27. 02. 2013, 08:48
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný recept
palino 17. 06. 2016, 11:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept
dušanka 22. 09. 2016, 20:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rada by som to vyskúšať
Svetlana 14. 11. 2017, 22:07