Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kýta z divočáka na brusinkách

Kýta z divočáka na brusinkách
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

944 kalorií, 0.0g cukrů, 3.0g tuků, 14.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Na polovici masti sprudka opečieme naklepané a osolené rezne. Opečené vyberieme, na masť dáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme rezne a dusíme do makka. Z masti a múky si pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju mliekom a šťavou z mäsa a dobré povaríme. Uvarenú precedíme, pridáme polovicu zaváraných brusníc a a s omáčkou necháme prejsť varom. podľa chuti posolíme , dosladíme pridáme popučený jalovec.Podávame s knedlikom, druhou polovicou brusníc posypemé mäso.

Jozef

24. 06. 2010, Recept navštíven: 3513x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kýta z divočáka na brusinkách

Kýta z divočáka na brusinkách

Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Na polovici masti sprudka opečieme naklepané a osolené rezne. Opečené vy...

Přírodní pečená kýta z divočáka

Přírodní pečená kýta z divočáka

Stehno z mladého diviaka očistíme a dôkladne oplachneme. Prešpikujeme ho striedavo pásikmi slaniny, cesnaku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kýta z divočáka na brusinkách Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zvěřina v kombinaci s brusinkami je senzační. Většinou, ale kýtu naložím alespoň jeden den předem připadá mi, že je pak maso dříve hotové a někdy dávám mražené brusinky. Brusinky nám chutnají tak jich dávám o něco více.
Přidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat

27. 02. 2013, 07:48

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

17. 06. 2016, 09:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

22. 09. 2016, 18:18

Přidat komentář

Facebook komentáře