Kýta z divočáka na brusinkách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
944
kalorií
0.0g
cukrů
3.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Na polovici masti sprudka opečieme naklepané a osolené rezne. Opečené vyberieme, na masť dáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme rezne a dusíme do makka. Z masti a múky si pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju mliekom a šťavou z mäsa a dobré povaríme. Uvarenú precedíme, pridáme polovicu zaváraných brusníc a a s omáčkou necháme prejsť varom. podľa chuti posolíme , dosladíme pridáme popučený jalovec.Podávame s knedlikom, druhou polovicou brusníc posypemé mäso.
Jozef24. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat
maruskaji 27. 02. 2013, 08:48
© 2024, Railsformers s.r.o.