Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kýta z divočáka na brusinkách

Kýta z divočáka na brusinkách

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
944 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Na polovici masti sprudka opečieme naklepané a osolené rezne. Opečené vyberieme, na masť dáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme rezne a dusíme do makka. Z masti a múky si pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju mliekom a šťavou z mäsa a dobré povaríme. Uvarenú precedíme, pridáme polovicu zaváraných brusníc a a s omáčkou necháme prejsť varom. podľa chuti posolíme , dosladíme pridáme popučený jalovec.Podávame s knedlikom, druhou polovicou brusníc posypemé mäso.


Jozef

24. 06. 2010, Recept navštíven: 3909x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zvěřina v kombinaci s brusinkami je senzační. Většinou, ale kýtu naložím alespoň jeden den předem připadá mi, že je pak maso dříve hotové a někdy dávám mražené brusinky. Brusinky nám chutnají tak jich dávám o něco více.
Přidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat

27. 02. 2013, 07:48

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

17. 06. 2016, 09:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

22. 09. 2016, 18:18

Přidat komentář

Facebook komentáře