Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Lahůdkové maso v mrkvi

Lahůdkové maso v mrkvi
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1372 kalorií, 22.0g cukrů, 96.0g tuků, 49.0g bílkovin

Příprava

Na kostičkách slaniny podusíme pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, osmahneme a ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a solí. Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, přidáme k masu, podlijeme troškou vody a dusíme, až je vše měkké. Podáváme s vařenými bramborami.

Maminčiny recepty

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1438x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Lahůdkové maso v mrkvi

Lahůdkové maso v mrkvi

Na kostičkách slaniny podusíme pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, osmahneme a ochutíme ...

Lahůdkové mrkvové pyré pro nejmenší

Lahůdkové mrkvové pyré pro nejmenší

Mrkev oškrábeme a nakrájíme na tenká kolečka. Vložíme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byla úplně ponořen...

Zobrazit všechny podobné recepty k Lahůdkové maso v mrkvi Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne maso s mrkvou, zdrava uprava

25. 11. 2016, 20:46

Přidat komentář
veerac
Pokud dusíme v tlakovém hrnci ušetříme čas.

veerac 16. 01. 2010, 19:28

Ajaja
Já někdy podusím mrkev zvlášť, s trochou cukru... přijde mi pak výraznější chuť.

Ajaja 05. 02. 2010, 16:37

veerac
Možné to je, ale zase je to pracnější.

veerac 05. 02. 2010, 22:06

Ajaja
Ani ne, nebo aspoň ne tolik (zvláště když šupnu nádobí do myčky, tak toho nejhoršího - druhnout pánev, jsem ušetřena).

Ajaja 06. 02. 2010, 06:24

veerac
Ty dáváš pánev do myčky? Já jsem ji tam dala jednou a zrovna nejlépe nevypadala. Myslím tim, vybledlá barva a vnitřek také nějak divně zabarvený. Umytá tedy byla dobře.

veerac 07. 02. 2010, 23:27

Ajaja
Dávám bez problémů a jsem spokojená - jednak nerez pánev (ta je i krásně naleštěná), jednak smaltovanou - vše v pohodě. Co je na myčku háklivé, je zlaté zdobení na talířích... to pomalu odchází.

Ajaja 09. 02. 2010, 16:08

veerac
Tak já jsem tam dala teflonovou pánev od Tescomy, tak asi jen smaltovou - tu nemám a nerez ani moc nepoužívám, ale když vzpomenu, tak to vyzkouším.

veerac 10. 02. 2010, 08:49

Ajaja
Taky mám rendlíček, který měl mít něco jako teflonový povrch, ale do myčky to nebylo možné dát, přišel by o tu vrstvu teflonu. Ale smalt a nerez je bez problémů.

Ajaja 10. 02. 2010, 16:47

Facebook komentáře