
Lahůdkové maso v mrkvi
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1372
kalorií
22.0g
cukrů
96.0g
tuků
49.0g
bílkovin
Příprava
Na kostičkách slaniny podusíme pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, osmahneme a ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a solí. Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, přidáme k masu, podlijeme troškou vody a dusíme, až je vše měkké. Podáváme s vařenými bramborami.
Maminčiny recepty28. 11. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
dušanka 25. 11. 2016, 20:46

hanka 17. 02. 2017, 20:42

katka16031 01. 03. 2017, 14:27
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
veerac 16. 01. 2010, 19:28
Ajaja 05. 02. 2010, 16:37
veerac 05. 02. 2010, 22:06
Ajaja 06. 02. 2010, 06:24
veerac 07. 02. 2010, 23:27
Ajaja 09. 02. 2010, 16:08
veerac 10. 02. 2010, 08:49
Ajaja 10. 02. 2010, 16:47