Lasagně s chřestem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
972
kalorií
1.0g
cukrů
59.0g
tuků
49.0g
bílkovin
Příprava
Plátky lasagní uvaříme v lehce osolené vodě al dente. Vyjmeme je a propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Chřest oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Rozehřejeme máslo, osmahneme mouku a přidáme mléko, za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3-5 minut. Hrnek sejmeme z plotny a vmícháme sýr. Omáčku okořeníme. Do vymazané formy střídavě vkládáme vrstvy lasagní a vrstvy chřestu. Poté je přelijeme omáčkou a zapékáme v předehřáté troubě asi 20 minut při 200-225°C.
Evík22. 07. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.