Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lečo i na zavaření

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
680 kalorií 90.0g cukrů 0.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Papriky a cibuli řádně očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme. Vše nakrájíme a vložíme do hrnce a zalijeme trochou vody. Osolíme, opepříme a dusíme cca 10 minut. Pak zeleninovou směsí plníme sklenice a nakonec všechny sklenice rovnoměrně zalijeme šťávou z hrnce. Sterilizujeme v předehřáté troubě při 100 °C cca 45 minut.


Přidat na Pinterest
Vera

28. 08. 2009, Recept navštíven: 7310x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
lečo nezavařuji, zavařuji pouze rajčata

06. 07. 2014, 11:55

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je z toho dobre lečo

23. 01. 2017, 10:59

Přidat komentář
tepito
Přidávám do této směsy strouhanou cuketu.Hotové použiji na lečo nebo přidám česnek a oregáno a mám skvělý základ na pizzu.

tepito 01. 01. 2010, 06:42

veerac
Papriku a rajčata jsem si mrazila. Jinak jsem zavařovala lečo již udělané ale ještě aby byla zelenina dost tuhá (tvrdá).

veerac 09. 01. 2010, 18:48

Facebook komentáře