Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Lečo i na zavaření

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

680 kalorií, 90.0g cukrů, 0.0g tuků, 25.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Papriky a cibuli řádně očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme. Vše nakrájíme a vložíme do hrnce a zalijeme trochou vody. Osolíme, opepříme a dusíme cca 10 minut. Pak zeleninovou směsí plníme sklenice a nakonec všechny sklenice rovnoměrně zalijeme šťávou z hrnce. Sterilizujeme v předehřáté troubě při 100 °C cca 45 minut.

Vera

28. 08. 2009, Recept navštíven: 7069x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Lečo i na zavaření

Lečo i na zavaření

Papriky a cibuli řádně očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme. Vše nakrájíme a vložíme do hrnce a zalijeme tro...

Zobrazit všechny podobné recepty k Lečo i na zavaření Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
lečo nezavařuji, zavařuji pouze rajčata

06. 07. 2014, 11:55

Přidat komentář
tepito
Přidávám do této směsy strouhanou cuketu.Hotové použiji na lečo nebo přidám česnek a oregáno a mám skvělý základ na pizzu.

tepito 01. 01. 2010, 06:42

veerac
Papriku a rajčata jsem si mrazila. Jinak jsem zavařovala lečo již udělané ale ještě aby byla zelenina dost tuhá (tvrdá).

veerac 09. 01. 2010, 18:48

Facebook komentáře