Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Lepenice

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

1044 kalorií, 0.0g cukrů, 26.0g tuků, 33.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory oloupeme, dáme do hrnce zalijeme vodou, okmínujeme, osolíme a vaříme doměkka, poté je scedíme, rozmačkáme. Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme, orestujeme na rozpuštěném sádle, přidáme zelí, podlijeme vodou, podusíme doměkka. Slaninu nakrájíme na nudličky a rozškvaříme. Když je zelí měkké, smícháme s rozmačkanými brambory.

Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 1530x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Lepenice

Lepenice

Brambory oloupeme, dáme do hrnce zalijeme vodou, okmínujeme, osolíme a vaříme doměkka, poté je scedíme, roz...

Jihočeská lepenice

Jihočeská lepenice

Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Na lžíci sádla osmahneme část nadrobno nasekané cibule...

Česká lepenice

Česká lepenice

Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka ve slané vodě. Zelí krátce povaříme v osolené vodě, proplách...

Zobrazit všechny podobné recepty k Lepenice Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Tatiana
Já jsem ještě vyškvařila slaninku s cibulkou navíc :-) Přidávám fotky!

Tatiana 16. 10. 2011, 11:57

Facebook komentáře