Letní oběd z jednoho pekáče

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

568 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Brambory oloupeme a nakrájíme na půlkolečka široká asi 1 cm. Cibuli, papriky a rajčata nakrájíme na proužky. Na dno hlubšího pekáče dáme vrstvu cibule a na ni brambory. Osolíme, dáme vrstvu papriky a rajčat. Znovu trochu osolíme a opepříme. Nahoru položíme osolená a okořeněná kuřecí stehna. Pekáč zakryjeme alobalem nebo poklicí a dáme do trouby vyhřáté na 200 stupňů asi na hodinu. Ničím nepodléváme, zelenina pustí šťávy až moc. Můžeme ji případně v průběhu pečení trochu odebrat.

Tip k receptu

Je to lehké a zdravé letní jídlo. Dá se udělat i ze zavařeného leča, ale z čerstvé zeleniny je samozřejmě chutnější.

přidejte na:
Jana Smidži

19. 08. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
nenarocne a dobre
Svetlana 27. 09. 2015, 22:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
hanka 02. 01. 2016, 13:49
hajkovaiva7
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Nenáročný a dobrý. Přidala jsem česnek a kuře naložila den předem.
hajkovaiva7 21. 07. 2016, 11:25
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
fantastický dobré jedlo
majka 10. 10. 2016, 12:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vynikající
ala.masinka 10. 07. 2019, 18:54