Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Liptovský sýr

Liptovský sýr

Obtížnost Čas přípravy
2dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 2dní 0h 10min
Nutriční hodnoty
1048 kalorií 0.0g cukrů 100.0g tuků 33.0g bílkovin

Příprava

Povolené máslo dobře rozšleháme s tvarohem. Cibuli nakrájíme najemno nebo nastrouháme a přidáme ke směsi. Pak přisypeme papriku, kmín a sůl a dochutíme hořčicí a rajčatovým protlakem. Vše dobře zamícháme, přendáme do čisté misky a přikryjeme potravinovou fólií. necháme v lednici uležet 1-2 dny a pak mažeme na čerstvé pečivo.

Bulb Tip k receptu

Dávkování mleté papriky je hodně individuální, záleží na její kvalitě. Čím tmavší paprika je, tím je kvalitnější (1/2 lžičky). V opačném případě budeme muset trochu přidat.

K hotové pomazánce můžeme těsně před servírováním přimíchat prolisovaný stroužek česneku nebo strouhaný sýr.


notburga

18. 07. 2011, Recept navštíven: 1481x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na chleba vyborne

16. 05. 2016, 09:35

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept dobrý na vyskúšanie

18. 02. 2017, 18:15

Přidat komentář

Facebook komentáře