Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Liptovský sýr

Liptovský sýr
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2dní 0h 0min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 2dní 0h 10min , porce

1048 kalorií, 0.0g cukrů, 100.0g tuků, 33.0g bílkovin

Příprava

Povolené máslo dobře rozšleháme s tvarohem. Cibuli nakrájíme najemno nebo nastrouháme a přidáme ke směsi. Pak přisypeme papriku, kmín a sůl a dochutíme hořčicí a rajčatovým protlakem. Vše dobře zamícháme, přendáme do čisté misky a přikryjeme potravinovou fólií. necháme v lednici uležet 1-2 dny a pak mažeme na čerstvé pečivo.

Bulb Tip k receptu

Dávkování mleté papriky je hodně individuální, záleží na její kvalitě. Čím tmavší paprika je, tím je kvalitnější (1/2 lžičky). V opačném případě budeme muset trochu přidat.

K hotové pomazánce můžeme těsně před servírováním přimíchat prolisovaný stroužek česneku nebo strouhaný sýr.

notburga

18. 07. 2011, Recept navštíven: 1335x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Liptovský sýr

Liptovský sýr

Povolené máslo dobře rozšleháme s tvarohem. Cibuli nakrájíme najemno nebo nastrouháme a přidáme ke směsi. P...

Zobrazit všechny podobné recepty k Liptovský sýr Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Thumb

Grahamové bochníčky

Z droždia, cukru, malého množstva vody zarobíme kvások a necháme vykysnúť. Z múky, oleja, kvásku a vody vym...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...

Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na chleba vyborne

16. 05. 2016, 09:35

Přidat komentář

Facebook komentáře