Lisabonská polévka
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
284
kalorií
0.0g
cukrů
25.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Plody moře omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Mezitím si oloupeme cibuli, rozpustíme v hrnci máslo, cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme ji na rozpuštěném másle, přidáme najemno nastrouhaný česnek, osmahneme, poté přilijeme do hrnce vývar, přidáme masox a necháme vařit. Oloupeme brambory, nakrájíme je na kostičky, přidáme do vývaru, rajčata nakrájíme na kostičky přidáme do vývaru a z paprik odstraníme jádřince, nakrájíme na nudličky a přidáme do vývaru, opepříme, osolíme a vaříme doměkka. Při podávání dáváme do polévky plody moře.
Beruska6422. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.