Lišky po srbsku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
372
kalorií
4.0g
cukrů
30.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Nadrobno nakrájíme očištěnou cibuli, na větší kostky nakrájíme maso a na rozehřátém oleji osmažíme nejdříve cibuli a pak přidáme maso i lišky. Společně restujeme asi 3 minuty, osolíme, opepříme a zalijeme 500 ml vody, přiklopíme a dusíme asi 50 minut, dle potřeby podléváme. Rajčata rozpůlíme, papriku nakrájíme na nudličky, přidáme k měkkému masu a krátce povaříme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a ještě 5 minut povaříme.
08. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.