Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Listové jablečné řezy

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

2350 kalorií, 54.0g cukrů, 90.0g tuků, 27.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Listové těsto rozválíme na dva pláty velikosti plechu, jeden vložíme na plech posypeme mletými ořechy, rovnoměrně rozložíme jablka, posypeme skořicí a vanilkovým cukrem (máme-li rádi sladší, přidáme cukr). Dle návodu připravíme pudink za studena, rozetřeme na jablka, přikryjeme druhým plátem, okraje jemně přitlačíme, povrch propíchneme vidličkou na několika místech. Pečeme ve vyhřáté troubě podle vlastních zkušeností s pečením listového těsta (osobně 6.min.při 250 st.horkovzduchu). Vystydlé pocukrujeme, můžeme přizdobit šlehačkou.

jessynka

07. 05. 2010, Recept navštíven: 2903x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Listové jablečné řezy

Listové jablečné řezy

Listové těsto rozválíme na dva pláty velikosti plechu, jeden vložíme na plech posypeme mletými ořechy, rovn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Listové jablečné řezy Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Tatiana
Měla jsem strach tam dát ten pudink nakonec. Přidala jsem ještě rozinky (klasické i žluté) a místoskořice jsem to pocukrovala skořicovým cukrem. Bylo to výborné. Dodávám fotky a nezapomeňte ta nastrouhaná jablka vyždímat v sítku, aby Vám to nezvlhlo!!!!

Tatiana 03. 07. 2011, 10:53

Tatiana
Joa těsto jsem pak jemně nařízla, aby unikala vlhkost a pára se nedržela uvnitř. Vypadá to i lépe :-)

Tatiana 03. 07. 2011, 10:55

Facebook komentáře