Losos na víně se žampióny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 0min
Čas vaření
20min

Celkový čas

2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

162 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Lososa omyjeme a vysušíme. Přichystáme si víno, do kterého zamícháme najemno nakrájenou petrželku a do této směsi vložíme nasoleného lososa. Uložíme jej na 2 hodiny do lednice. Pak jej vyjmeme a obalíme v mouce a osmažíme zprudka na másle i s nakrájenými žampióny. Podlijeme troškou marinády a necháme probublat. Podáváme s bílým pečivem, salátem a kouskem citrónu.

Tip k receptu

Zbytek vína Vám přijde vhod u hodování :-)

přidejte na:
Vera

04. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutne pripravený losos, dopečený na grile je užasne dobrý

Svetlana 02. 11. 2016, 19:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
perfektný , chuťovo jedinečný losos

katka16031 19. 03. 2017, 19:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
losos urobený chuťovo lahodne

palino 02. 07. 2017, 18:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
losos chutný

dušanka 25. 11. 2017, 21:24

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Ještě doporučuji nepřidávat všechno víno, může to být kyselé a jaké pokud máte širší kousky lososa jako já, tak jej opečte podle receptu, ale pak ještě hoďte na chvíli na gril do trouby, ať se vnitřek propeče!

Vera 05. 05. 2011, 09:19