Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Losos na víně se žampióny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 0min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 2h 20min , porce

162 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Lososa omyjeme a vysušíme. Přichystáme si víno, do kterého zamícháme najemno nakrájenou petrželku a do této směsi vložíme nasoleného lososa. Uložíme jej na 2 hodiny do lednice. Pak jej vyjmeme a obalíme v mouce a osmažíme zprudka na másle i s nakrájenými žampióny. Podlijeme troškou marinády a necháme probublat. Podáváme s bílým pečivem, salátem a kouskem citrónu.

Bulb Tip k receptu

Zbytek vína Vám přijde vhod u hodování :-)

Vera

04. 05. 2011, Recept navštíven: 1843x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Losos na víně se žampióny

Losos na víně se žampióny

Lososa omyjeme a vysušíme. Přichystáme si víno, do kterého zamícháme najemno nakrájenou petrželku a do této...

Zobrazit všechny podobné recepty k Losos na víně se žampióny Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne pripravený losos, dopečený na grile je užasne dobrý

02. 11. 2016, 19:22

Přidat komentář
Vera
Ještě doporučuji nepřidávat všechno víno, může to být kyselé a jaké pokud máte širší kousky lososa jako já, tak jej opečte podle receptu, ale pak ještě hoďte na chvíli na gril do trouby, ať se vnitřek propeče!

Vera 05. 05. 2011, 09:19

Facebook komentáře