Losos na víně se žampióny
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
20min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
162
kalorií
0.0g
cukrů
12.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Lososa omyjeme a vysušíme. Přichystáme si víno, do kterého zamícháme najemno nakrájenou petrželku a do této směsi vložíme nasoleného lososa. Uložíme jej na 2 hodiny do lednice. Pak jej vyjmeme a obalíme v mouce a osmažíme zprudka na másle i s nakrájenými žampióny. Podlijeme troškou marinády a necháme probublat. Podáváme s bílým pečivem, salátem a kouskem citrónu.
Tip k receptu
Zbytek vína Vám přijde vhod u hodování :-)
Vera04. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.