Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Losos na víně se žampióny

Obtížnost Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 2h 20min
Nutriční hodnoty
162 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Lososa omyjeme a vysušíme. Přichystáme si víno, do kterého zamícháme najemno nakrájenou petrželku a do této směsi vložíme nasoleného lososa. Uložíme jej na 2 hodiny do lednice. Pak jej vyjmeme a obalíme v mouce a osmažíme zprudka na másle i s nakrájenými žampióny. Podlijeme troškou marinády a necháme probublat. Podáváme s bílým pečivem, salátem a kouskem citrónu.

Bulb Tip k receptu

Zbytek vína Vám přijde vhod u hodování :-)


Přidat na Pinterest
Vera

04. 05. 2011, Recept navštíven: 2094x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne pripravený losos, dopečený na grile je užasne dobrý

02. 11. 2016, 19:22

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektný , chuťovo jedinečný losos

19. 03. 2017, 19:49

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
losos urobený chuťovo lahodne

02. 07. 2017, 18:45

Přidat komentář
Vera
Ještě doporučuji nepřidávat všechno víno, může to být kyselé a jaké pokud máte širší kousky lososa jako já, tak jej opečte podle receptu, ale pak ještě hoďte na chvíli na gril do trouby, ať se vnitřek propeče!

Vera 05. 05. 2011, 09:19

Facebook komentáře