Losos ve vermutové omáčce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
18min

Celkový čas

38min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Podkovy z lososa okořeníme solí, pepřem, pokapeme citronovou šťávou, vložíme do perforované misky a vaříme 10-15 minut (v parní troubě v páře). Uvolněnou šťávu (rybí vývar) dáme spolu se 2 dl vermutu do hrnce a necháme 2-3 minuty projít varem. Při mírné teplotě a za stálého míchání přidáme rozmíchané žloutky, smetanu a zbytek vermutu - již nevaříme! Dochutíme solí, pepřem a přidáme kerblík. K lososovým podkovám politým vermutovou omáčkou podáváme těstoviny nebo dušenou zeleninu.

přidejte na:
Božské_jídlo

26. 10. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutne
katka16031 29. 05. 2016, 20:12