Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Losos ve vermutové omáčce

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 18min
Celkový čas: 38min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Podkovy z lososa okořeníme solí, pepřem, pokapeme citronovou šťávou, vložíme do perforované misky a vaříme 10-15 minut (v parní troubě v páře). Uvolněnou šťávu (rybí vývar) dáme spolu se 2 dl vermutu do hrnce a necháme 2-3 minuty projít varem. Při mírné teplotě a za stálého míchání přidáme rozmíchané žloutky, smetanu a zbytek vermutu - již nevaříme! Dochutíme solí, pepřem a přidáme kerblík. K lososovým podkovám politým vermutovou omáčkou podáváme těstoviny nebo dušenou zeleninu.

Božské_jídlo

26. 10. 2012, Recept navštíven: 1309x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Losos ve vermutové omáčce

Losos ve vermutové omáčce

Podkovy z lososa okořeníme solí, pepřem, pokapeme citronovou šťávou, vložíme do perforované misky a vaříme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Losos ve vermutové omáčce Link-arrow
Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

29. 05. 2016, 18:12

Přidat komentář

Facebook komentáře