Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Losos ve vermutové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
18min 38min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Podkovy z lososa okořeníme solí, pepřem, pokapeme citronovou šťávou, vložíme do perforované misky a vaříme 10-15 minut (v parní troubě v páře). Uvolněnou šťávu (rybí vývar) dáme spolu se 2 dl vermutu do hrnce a necháme 2-3 minuty projít varem. Při mírné teplotě a za stálého míchání přidáme rozmíchané žloutky, smetanu a zbytek vermutu - již nevaříme! Dochutíme solí, pepřem a přidáme kerblík. K lososovým podkovám politým vermutovou omáčkou podáváme těstoviny nebo dušenou zeleninu.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

26. 10. 2012, Recept navštíven: 1411x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

29. 05. 2016, 18:12

Přidat komentář

Facebook komentáře