Marinované Pangasové řízečky
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
10min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
810
kalorií
0.0g
cukrů
45.0g
tuků
97.0g
bílkovin
Příprava
Z bílého jogurtu, majonézy, pažitky, citronové a limetové šťávy si vytvoříme marinádu. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme nasekané 4 tenké jehličky - lístečky rozmarýnu. Filety Pangase omyjeme a osušíme, osolíme. Nakrájíme na řízečky a vložíme na 30 minut do marinády. Takto připravené řízečky obalujeme v klasickém trojobale. Smažíme dozlatova.
Marsylie19. 07. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzikatka16031 07. 02. 2017, 11:54
© 2024, Railsformers s.r.o.