Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marinované Pangasové řízečky

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 50min
Nutriční hodnoty
810 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 97.0g bílkovin

Příprava

Z bílého jogurtu, majonézy, pažitky, citronové a limetové šťávy si vytvoříme marinádu. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme nasekané 4 tenké jehličky - lístečky rozmarýnu. Filety Pangase omyjeme a osušíme, osolíme. Nakrájíme na řízečky a vložíme na 30 minut do marinády. Takto připravené řízečky obalujeme v klasickém trojobale. Smažíme dozlatova.


Přidat na Pinterest
Marsylie

19. 07. 2013, Recept navštíven: 1215x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vynikající rybovápochoutka

07. 01. 2015, 08:54

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

27. 02. 2016, 17:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept na pangasia

03. 03. 2016, 10:58

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, nakoľko pangasia velmi nemusím, ale bolo to vcelku velmi chutné

07. 02. 2017, 10:54

Přidat komentář

Facebook komentáře