Marinovaný lilek na salátu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

224 kalorií
100.0g cukrů
21.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Lilek nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. Zakápneme je dvěma lžícemi oleje a osolíme a opepříme je. Opékáme v troubě 20 minut na 200 °C.
Uvařené přelijeme octem a zbylým olejem. Posypeme rozinkami.
Na talíř rozdělíme salát, na to přidáme lilkovou směs a podáváme.

Tip k receptu

Podáváme v pokojové teplotě (tedy nevychlazené).

přidejte na:
sonizna

05. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom dobrý recept
Svetlana 06. 02. 2016, 19:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
palino 08. 02. 2016, 11:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý chutný baklažán
majka 21. 10. 2019, 20:56