Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Marinovaný lilek na salátu

Marinovaný lilek na salátu

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
224 kalorií 100.0g cukrů 21.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Lilek nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. Zakápneme je dvěma lžícemi oleje a osolíme a opepříme je. Opékáme v troubě 20 minut na 200 °C.
Uvařené přelijeme octem a zbylým olejem. Posypeme rozinkami.
Na talíř rozdělíme salát, na to přidáme lilkovou směs a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme v pokojové teplotě (tedy nevychlazené).


sonizna

05. 02. 2016, Recept navštíven: 535x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

06. 02. 2016, 18:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

08. 02. 2016, 10:31

Přidat komentář

Facebook komentáře