Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mascarpone zabaglion s lesními plody

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
704 kalorií 60.0g cukrů 24.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si vodní lázeň (horní nádoba se nesmí dotýkat vody, aby se nám vejce nesrazila). Do vodní lázně dáme žloutky a cukr a pomalu vyšleháváme (cca 3 minuty). Pomalu zašleháme víno Marsala, povaříme za stálého šlehání 10-15 minut, dokud žloutky nedosáhnou teploty 140 stupňů. Dáváme pozor, aby se nesrazily. Poté dáme zchladit do lednice, vyšleháme šlehačku a smícháme dohromady. Podáváme s lesním ovocem a mascarpone, posypané čokoládovými hoblinami.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

24. 09. 2012, Recept navštíven: 1750x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

07. 05. 2016, 19:36

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre mascarpone

16. 06. 2016, 10:32

Přidat komentář

Facebook komentáře