Maso s voňavými sýry
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
556
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a necháme chvíli ležet. Mezitím si rozdělíme balení romadůru i syrečků na 4 porce a do misky připravíme hladkou mouku na obalení. Na naklepané plátky dáme připravené porce sýrů, ty posypeme grilovacím kořením a maso potom přeložíme a sklepeme konce k sobě, poté je obalíme v hladké mouce a smažíme zvolna na rozpáleném oleji.
Do rendlíku dáme smetanu, nastrouháme nivu a roztopíme ji v té smetaně. Hotové maso dáme na talíř a přeléváme smetanou s nivou, podáváme k tomu jako přílohu bílé pečivo nebo brambory.
02. 10. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.