Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Maso s voňavými sýry

Maso s voňavými sýry
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

556 kalorií, 0.0g cukrů, 42.0g tuků, 31.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a necháme chvíli ležet. Mezitím si rozdělíme balení romadůru i syrečků na 4 porce a do misky připravíme hladkou mouku na obalení. Na naklepané plátky dáme připravené porce sýrů, ty posypeme grilovacím kořením a maso potom přeložíme a sklepeme konce k sobě, poté je obalíme v hladké mouce a smažíme zvolna na rozpáleném oleji.
Do rendlíku dáme smetanu, nastrouháme nivu a roztopíme ji v té smetaně. Hotové maso dáme na talíř a přeléváme smetanou s nivou, podáváme k tomu jako přílohu bílé pečivo nebo brambory.

02. 10. 2011, Recept navštíven: 1344x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Maso s voňavými sýry

Maso s voňavými sýry

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a necháme chvíli ležet. Mezitím si rozdělíme balení rom...

Zobrazit všechny podobné recepty k Maso s voňavými sýry Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

14. 11. 2015, 15:30

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne a lahodne jedlo

08. 05. 2016, 19:03

Přidat komentář

Facebook komentáře