Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Masový věnec

Masový věnec
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 25min , porce

2130 kalorií, 8.0g cukrů, 75.0g tuků, 158.0g bílkovin

Příprava

Vykrojíme košťál ze středu v hlávce zelí a listy nakrájíme na nudličky, krátce povaříme ve vodě, přilijeme ocet (asi 4 lžíce), scedíme a vychladíme. Maso smícháme s vařenou rýží, vejci, kořením a osolíme. Do připraveného pekáče vsypeme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme asi 2dcl vody, přidáme kolečka citronu a sůl. Maso vlhkýma rukama vytvarujeme do věnce a položíme na zelí, pečeme v horké troubě asi 1 hodinu. Po vyjmutí z trouby polijeme sladkou smetanou a posypeme koprem.

Jana Langrová

17. 05. 2012, Recept navštíven: 1117x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Masový věnec

Masový věnec

Vykrojíme košťál ze středu v hlávce zelí a listy nakrájíme na nudličky, krátce povaříme ve vodě, přilijeme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Masový věnec Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře