Masový věnec

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

2130 kalorií
8.0g cukrů
75.0g tuků
158.0g bílkovin


Příprava

Vykrojíme košťál ze středu v hlávce zelí a listy nakrájíme na nudličky, krátce povaříme ve vodě, přilijeme ocet (asi 4 lžíce), scedíme a vychladíme. Maso smícháme s vařenou rýží, vejci, kořením a osolíme. Do připraveného pekáče vsypeme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme asi 2dcl vody, přidáme kolečka citronu a sůl. Maso vlhkýma rukama vytvarujeme do věnce a položíme na zelí, pečeme v horké troubě asi 1 hodinu. Po vyjmutí z trouby polijeme sladkou smetanou a posypeme koprem.

přidejte na:
Jana Langrová

17. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář