Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Masový věnec

Masový věnec

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 25min
Nutriční hodnoty
2130 kalorií 8.0g cukrů 75.0g tuků 158.0g bílkovin

Příprava

Vykrojíme košťál ze středu v hlávce zelí a listy nakrájíme na nudličky, krátce povaříme ve vodě, přilijeme ocet (asi 4 lžíce), scedíme a vychladíme. Maso smícháme s vařenou rýží, vejci, kořením a osolíme. Do připraveného pekáče vsypeme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme asi 2dcl vody, přidáme kolečka citronu a sůl. Maso vlhkýma rukama vytvarujeme do věnce a položíme na zelí, pečeme v horké troubě asi 1 hodinu. Po vyjmutí z trouby polijeme sladkou smetanou a posypeme koprem.


Jana Langrová

17. 05. 2012, Recept navštíven: 1226x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře