Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Medový mřížovník

Medový mřížovník
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

4136 kalorií, 37.0g cukrů, 85.0g tuků, 51.0g bílkovin

Příprava

Do preosiatej múky pridáme cukor, jedlú sódu, mletú škoricu, citrónovú kôru, tuk rozdrobíme do múky, primiešame žľtok, mlieko a med a vypracujeme na cesto. Rozdelíme na 2 diely. Jeden vyvaľkáme a prenesieme na plech, potrieme džemom. Z druhého dielu formujeme pásy, ktoré poukladáme na seba kolmo v tvare kosoštvorcov. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 45 minút.

Bulb Tip k receptu

Pred pečením môžme posypať koláč posekanými mandlami.

Jozef

06. 07. 2010, Recept navštíven: 1735x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Medový mřížovník

Medový mřížovník

Do preosiatej múky pridáme cukor, jedlú sódu, mletú škoricu, citrónovú kôru, tuk rozdrobíme do múky, primie...

Zobrazit všechny podobné recepty k Medový mřížovník Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý medový koláč,džem v koláči je osviežujuci

29. 10. 2016, 18:12

Přidat komentář

Facebook komentáře