Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Meringue s malinami

Meringue s malinami
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

188 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Bílky vyšleháme se špetkou soli na sníh, poté postupně – lžíci po lžíci – vmícháme oba cukry.
Marmeládu smícháme s barvivem.
Polovinu tuhého cukru rozetřeme na pečící formu a přidáme lžíci marmelády a trochu promícháme. Poté lžící odebíráme směs a tvoříme s ním na plechu vyloženém pečícím papírem pusinky.
Totéž uděláme s druhou polovinou sněhu.
Pečeme 40 minut na 120 °C.

Bulb Tip k receptu

Barvivo je nutné k tomu, aby cukr v marmeládě nezkaramelizovat a barva melírovaní tudíž zůstala v barvě marmelády.

sonizna

02. 03. 2016, Recept navštíven: 464x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Meringue s malinami

Meringue s malinami

Bílky vyšleháme se špetkou soli na sníh, poté postupně – lžíci po lžíci – vmícháme oba cukry. Marmeládu s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Meringue s malinami Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodne

02. 03. 2016, 11:22

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušam

03. 03. 2016, 10:50

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

16. 10. 2016, 18:00

Přidat komentář

Facebook komentáře