Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Meruňkové opilky

Meruňkové opilky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 20min , Čas vaření: 1min
Celkový čas: 1h 21min , porce

2700 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 13.0g bílkovin

Příprava

Meruňky omyjeme, sloupneme, rozpůlíme, vypeckujeme. Dužinu nakrájíme na kostičky. Rozinky spaříme horkou vodou a necháme na sítku odkapat. Takto připravené meruňky a rozinky smícháme s cukry, zalijeme Brandy a rumem, promícháme. Plníme do skleniček a dobře uzavřeme. Ovoce musí být potopené.
Druhý den skleničky obrátíme na 1 hodinu dnem vzhůru, aby se cukr rozpustil. Skladujeme v chladničce.

Bulb Tip k receptu

Výborné do dezertů, krémů, pohárů a salátů.

Marsylie

03. 07. 2013, Recept navštíven: 960x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Meruňkové omelety

Meruňkové omelety

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. V necelém 1/2 l smetany rozmícháme 4 žloutky. Přidáme špetku...

Meruňkové opilky

Meruňkové opilky

Meruňky omyjeme, sloupneme, rozpůlíme, vypeckujeme. Dužinu nakrájíme na kostičky. Rozinky spaříme horkou vo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Meruňkové opilky Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
do ovocných poharov výborné

25. 01. 2016, 10:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom zaujímavé

16. 02. 2016, 13:07

Přidat komentář

Facebook komentáře