Mleté hovězí ptáčky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
40min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
2020
kalorií
0.0g
cukrů
169.0g
tuků
149.0g
bílkovin
Příprava
Mleté maso ochutíme solí a pepřem, podle potřeby přidáme mléko, promícháme a rozválíme z něj cca 4-5 placiček, které potřeme hořčicí a na které poklademe rozkrájené vejce, párek a okurku. Pak placičky i s náplní zavineme a vytvarujeme z nich válečky, které osmažíme na oleji a poté dopečeme v troubě.
Tip k receptu
K dobrému zabalení, resp. vytvarování válečků nám pomůže, když placičky budeme mít na fólii a s její pomocí pak maso zavineme.
Ajaja10. 08. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 06. 11. 2016, 19:38

katka16031 16. 11. 2016, 11:43

palino 16. 12. 2016, 19:21

silvienavro 23. 05. 2018, 11:42
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Angel 666 02. 09. 2010, 12:39
Ajaja 02. 09. 2010, 17:04