Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mleté hovězí ptáčky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
2020 kalorií 0.0g cukrů 169.0g tuků 149.0g bílkovin

Příprava

Mleté maso ochutíme solí a pepřem, podle potřeby přidáme mléko, promícháme a rozválíme z něj cca 4-5 placiček, které potřeme hořčicí a na které poklademe rozkrájené vejce, párek a okurku. Pak placičky i s náplní zavineme a vytvarujeme z nich válečky, které osmažíme na oleji a poté dopečeme v troubě.

Bulb Tip k receptu

K dobrému zabalení, resp. vytvarování válečků nám pomůže, když placičky budeme mít na fólii a s její pomocí pak maso zavineme.


Přidat na Pinterest
Ajaja

10. 08. 2010, Recept navštíven: 3134x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na mlete vtáčky je chutný

06. 11. 2016, 19:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

16. 11. 2016, 11:43

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi vydarený recept, chutí vynikajuco

16. 12. 2016, 19:21

Přidat komentář
Angel 666
Chtěla jsem jako přílohu rýži a tak jsem z vypečené šťávy udělala omáčku, do které jsem přidala lžičku hořčice a kapku smetany. Byl to moc dobrý oběd, přidávám fotečky :o).

Angel 666 02. 09. 2010, 12:39

Ajaja
Šikovná holka - jsem ráda, že chutnalo :-)

Ajaja 02. 09. 2010, 17:04

Facebook komentáře