Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mleté hovězí ptáčky

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

2020 kalorií, 0.0g cukrů, 169.0g tuků, 149.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mleté maso ochutíme solí a pepřem, podle potřeby přidáme mléko, promícháme a rozválíme z něj cca 4-5 placiček, které potřeme hořčicí a na které poklademe rozkrájené vejce, párek a okurku. Pak placičky i s náplní zavineme a vytvarujeme z nich válečky, které osmažíme na oleji a poté dopečeme v troubě.

Bulb Tip k receptu

K dobrému zabalení, resp. vytvarování válečků nám pomůže, když placičky budeme mít na fólii a s její pomocí pak maso zavineme.

Ajaja

10. 08. 2010, Recept navštíven: 2751x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mleté hovězí ptáčky

Mleté hovězí ptáčky

Mleté maso ochutíme solí a pepřem, podle potřeby přidáme mléko, promícháme a rozválíme z něj cca 4-5 placič...

Mleté hovězí maso se zeleninou

Mleté hovězí maso se zeleninou

Na rozehřátém másle na mírném plameni mícháme mleté maso tak dlouho, dokud se nerozdrobí. Osolíme, podlijem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mleté hovězí ptáčky Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na mlete vtáčky je chutný

06. 11. 2016, 19:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

16. 11. 2016, 11:43

Přidat komentář
Angel 666
Chtěla jsem jako přílohu rýži a tak jsem z vypečené šťávy udělala omáčku, do které jsem přidala lžičku hořčice a kapku smetany. Byl to moc dobrý oběd, přidávám fotečky :o).

Angel 666 02. 09. 2010, 12:39

Ajaja
Šikovná holka - jsem ráda, že chutnalo :-)

Ajaja 02. 09. 2010, 17:04

Facebook komentáře