Mleté hovězí ptáčky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
40min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
2020
kalorií
0.0g
cukrů
169.0g
tuků
149.0g
bílkovin
Příprava
Mleté maso ochutíme solí a pepřem, podle potřeby přidáme mléko, promícháme a rozválíme z něj cca 4-5 placiček, které potřeme hořčicí a na které poklademe rozkrájené vejce, párek a okurku. Pak placičky i s náplní zavineme a vytvarujeme z nich válečky, které osmažíme na oleji a poté dopečeme v troubě.
Tip k receptu
K dobrému zabalení, resp. vytvarování válečků nám pomůže, když placičky budeme mít na fólii a s její pomocí pak maso zavineme.
Ajaja10. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.