Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Nadívaná vepřová pečeně

Nadívaná vepřová pečeně

Obtížnost Čas přípravy
6h 40min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 7h 40min
Nutriční hodnoty
3970 kalorií 5.0g cukrů 391.0g tuků 209.0g bílkovin

Příprava

Maso příčně nakrojíme ke kosti na plátky cca 1 cm široké a to tak, aby maso zůstalo vcelku. Potom ho ze všech stran osolíme a okořeníme. Dále každý plátek potřeme kečupem a hořčicí a dovnitř zasuneme několik koleček cibule, plátek sýra a šunky. Pak poklademe povrch masa anglickou slaninou a převážeme nití. Mezitím si v pekáčku rozpustíme sádlo, vložíme připravené maso, které podlijeme vývarem a případě obložíme zbylou cibulí. Pekáček přiklopíme poklicí a dáme péci do vyhřáté trouby na 220 stupňů. Po cca 40 minutách sundáme poklici a za občasného přeléváním vypečenou šťávou pečeme maso dalších 20 min.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem a se zelím


Maja

16. 06. 2010, Recept navštíven: 3055x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

23. 09. 2016, 19:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre priraveá pečeň

24. 09. 2016, 17:00

Přidat komentář

Facebook komentáře