Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Nakládaný tvrdý tvaroh

Nakládaný tvrdý tvaroh
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

2884 kalorií, 0.0g cukrů, 237.0g tuků, 135.0g bílkovin

Příprava

Tvaroh nakrájíme na kostičky a promícháme ho s chilli papričkami nakrájenými na kolečka, s kapary a s přepůlenými stroužky česneku. Přidáme celý pepř a promícháme.
Touto směsí naplníme zavařovací sklenici (nebo sklenice – podle velikosti sklenic).
Dolijeme olejem, tak aby bylo vše potopené. Necháme minimálně 4 dny marinovat, poté podáváme s čerstvým chlebem nebo bagetkou.

Bulb Tip k receptu

Olej můžeme použít jaký chceme – slunečnicový, olivový, řepkový… dle chuti.

sonizna

15. 02. 2016, Recept navštíven: 943x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Nakládaný tvrdý tvaroh

Nakládaný tvrdý tvaroh

Tvaroh nakrájíme na kostičky a promícháme ho s chilli papričkami nakrájenými na kolečka, s kapary a s přepů...

Zobrazit všechny podobné recepty k Nakládaný tvrdý tvaroh Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujimavy recept na nakladaný tvaroh

15. 02. 2016, 11:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

12. 08. 2016, 19:44

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam a uvidíme

24. 10. 2016, 09:29

Přidat komentář

Facebook komentáře