Nákyp s kyselým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
25min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1352 kalorií
1.0g cukrů
30.0g tuků
173.0g bílkovin


Příprava

Oloupané vařené brambory a cibuli nakrájíme na jemné plátky. Cibuli lehce osmažíme na pánvi. Jablka nakrájíme na jemné proužky a smícháme je s kyselým zelím, které jsme trochu pokrájeli.
Rybu nakrájíme na širší proužky. Formu vymažeme, po vrstvách vkládáme brambory, kyselé zelí, cibuli a proužky ryby. Rozkvedláme vejce se smetanou a vodkou a ochutíme pepřem a muškátovým oříškem, přidáme na jemno nasekanou pažitku a touto směsí zalijeme připravený nákyp. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut při 200°C.

přidejte na:
Evík

27. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaijímavý nákyp

majka 26. 12. 2015, 15:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

Svetlana 27. 12. 2015, 18:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý nákyp

palino 27. 12. 2015, 18:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo velmi dobrý nákyp

dušanka 22. 07. 2017, 19:33

Přidat komentář