Nákyp s kyselým zelím
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
25min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1352
kalorií
1.0g
cukrů
30.0g
tuků
173.0g
bílkovin
Příprava
Oloupané vařené brambory a cibuli nakrájíme na jemné plátky. Cibuli lehce osmažíme na pánvi. Jablka nakrájíme na jemné proužky a smícháme je s kyselým zelím, které jsme trochu pokrájeli.
Rybu nakrájíme na širší proužky. Formu vymažeme, po vrstvách vkládáme brambory, kyselé zelí, cibuli a proužky ryby. Rozkvedláme vejce se smetanou a vodkou a ochutíme pepřem a muškátovým oříškem, přidáme na jemno nasekanou pažitku a touto směsí zalijeme připravený nákyp. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut při 200°C.
27. 06. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.