Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nákyp s kyselým zelím

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 55min
Nutriční hodnoty
1352 kalorií 1.0g cukrů 30.0g tuků 173.0g bílkovin

Příprava

Oloupané vařené brambory a cibuli nakrájíme na jemné plátky. Cibuli lehce osmažíme na pánvi. Jablka nakrájíme na jemné proužky a smícháme je s kyselým zelím, které jsme trochu pokrájeli.
Rybu nakrájíme na širší proužky. Formu vymažeme, po vrstvách vkládáme brambory, kyselé zelí, cibuli a proužky ryby. Rozkvedláme vejce se smetanou a vodkou a ochutíme pepřem a muškátovým oříškem, přidáme na jemno nasekanou pažitku a touto směsí zalijeme připravený nákyp. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut při 200°C.


Přidat na Pinterest
Evík

27. 06. 2013, Recept navštíven: 1079x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaijímavý nákyp

26. 12. 2015, 15:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

27. 12. 2015, 18:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý nákyp

27. 12. 2015, 18:36

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo velmi dobrý nákyp

22. 07. 2017, 19:33

Přidat komentář

Facebook komentáře