Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Závin s kyselým zelím

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 30min , porce

3640 kalorií, 1.0g cukrů, 140.0g tuků, 118.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z droždia, 2 PL vlažnej vody, štipky cukru a múky pripravíme kvások. Vlejeme do preosiatej múky, pridáme vajce, olej, soľ a vlažnou vodou zamiesime tuhšie cesto. Odložíme na 45 minut kysnúť.
Na oleji orestujeme nadrobno pokrájanú slaninu, cesnak s cibulou, pridáme vytlačenú pokrájanú kapustu, jablko, cukor, soľ, korenie, rascu a 15-20minut dusíme.
Cesto premiesíme, vyvaľkáme na plát, posypeme strúhankou, pokrájanou šunkou a vychladnutou kapustou. Opatrne zavinieme, dáme na vymastený plech, natrieme rozšľahaným žĺtkom, posypeme rascou a popichame vidličkou.
Pečieme pri 175°C asi 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Ešte teple pokrájame a pokvapkame kyslou smotanou.

Jozef

11. 02. 2011, Recept navštíven: 2764x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Závin  s kyselým zelím

Závin s kyselým zelím

Z droždia, 2 PL vlažnej vody, štipky cukru a múky pripravíme kvások. Vlejeme do preosiatej múky, pridáme va...

Zobrazit všechny podobné recepty k Závin s kyselým zelím Link-arrow
Thumb

Smetanový dip s žampiony

Na oleji dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, kmín, očištěné a nadrob...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře