Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vařené pirožky s kyselým zelím

Vařené pirožky s kyselým zelím
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 30min , porce

2118 kalorií, 10.0g cukrů, 42.0g tuků, 61.0g bílkovin

Příprava

Z hladkej múky, mlieka, vody, soli a masla vypracujeme cesto a necháme ho asi 1/2 hodiny stáť. Rozvaľkáme, vykrojíme z neho štvorce, dáme na ne plnku, spojíme dva protiľahlé rohy štvorca tak, aby vznikol trojuholník, a okraje dobre zatlačíme. Varíme v dobre posolenej vode 8-10 minút. Hotové polejeme maslom a opraženou cibuľkou.
Plnka: Do udusenej kapusty pridáme pretreté uvarené zemiaky, pokrájanú slaninu opraženú do žlta, trocha soli a mletého čierneho korenia.

Bulb Tip k receptu

Kyslú kapustu môžeme nahradiť čerstvou.

Jozef

30. 11. 2010, Recept navštíven: 3232x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vařené pirožky s kyselým zelím

Vařené pirožky s kyselým zelím

Z hladkej múky, mlieka, vody, soli a masla vypracujeme cesto a necháme ho asi 1/2 hodiny stáť. Rozvaľkáme, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vařené pirožky s kyselým zelím Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře