Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vařené pirožky s kyselým zelím

Vařené pirožky s kyselým zelím

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
2118 kalorií 10.0g cukrů 42.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Z hladkej múky, mlieka, vody, soli a masla vypracujeme cesto a necháme ho asi 1/2 hodiny stáť. Rozvaľkáme, vykrojíme z neho štvorce, dáme na ne plnku, spojíme dva protiľahlé rohy štvorca tak, aby vznikol trojuholník, a okraje dobre zatlačíme. Varíme v dobre posolenej vode 8-10 minút. Hotové polejeme maslom a opraženou cibuľkou.
Plnka: Do udusenej kapusty pridáme pretreté uvarené zemiaky, pokrájanú slaninu opraženú do žlta, trocha soli a mletého čierneho korenia.

Bulb Tip k receptu

Kyslú kapustu môžeme nahradiť čerstvou.


Jozef

30. 11. 2010, Recept navštíven: 3563x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře