Námořnické ragú

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
10min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

950 kalorií
12.0g cukrů
100.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Roštěnku mírně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Promícháme jí s několika kapkami oleje a necháme chvíli v ledničce odpočinout. Vložíme do pánve s rozehřátým olejem a zprudka, za stálého míchání opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme asi 1 minutu. Maso osolíme, opepříme, přidáme kečup, víno, nasekanou petrželku a asi 3 lžíce vody. Ragú prohřejeme. Rozdělíme na talíř, ozdobíme vajíčkem a hned podáváme.

Tip k receptu

Jako přílohu dávám rýži.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 12. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
ragu velmi chutne

17. 09. 2016, 19:13

Chybí obrázek
dobre urobené ragu so všetkými ingredienciami

20. 06. 2017, 12:15

Chybí obrázek
chutné ragu

16. 05. 2018, 10:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.