Námořnické ragú
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
950
kalorií
12.0g
cukrů
100.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Roštěnku mírně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Promícháme jí s několika kapkami oleje a necháme chvíli v ledničce odpočinout. Vložíme do pánve s rozehřátým olejem a zprudka, za stálého míchání opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme asi 1 minutu. Maso osolíme, opepříme, přidáme kečup, víno, nasekanou petrželku a asi 3 lžíce vody. Ragú prohřejeme. Rozdělíme na talíř, ozdobíme vajíčkem a hned podáváme.
Tip k receptu
Jako přílohu dávám rýži.
Hloušková01. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.