Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Námořnické ragú

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
950 kalorií 12.0g cukrů 100.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Roštěnku mírně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Promícháme jí s několika kapkami oleje a necháme chvíli v ledničce odpočinout. Vložíme do pánve s rozehřátým olejem a zprudka, za stálého míchání opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme asi 1 minutu. Maso osolíme, opepříme, přidáme kečup, víno, nasekanou petrželku a asi 3 lžíce vody. Ragú prohřejeme. Rozdělíme na talíř, ozdobíme vajíčkem a hned podáváme.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu dávám rýži.


Přidat na Pinterest
Hloušková

01. 12. 2010, Recept navštíven: 3181x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ragu velmi chutne

17. 09. 2016, 19:13

Přidat komentář

Facebook komentáře