Nedietní česnečka na neděli
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
1248
kalorií
0.0g
cukrů
102.0g
tuků
80.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, osušíme a dáme do vroucí osolené vody. Na mírném ohni vaříme asi hodinu. Během vaření několikrát sebereme vzniklou pěnu. Zeleninu očistíme, opereme, polovinu nahrubo nakrájíme a zhruba po 15 minutách přidáme k masu. Zbytek nakrájíme na kostičky, pórek na proužky, česnek na plátky. Polévku přecedíme, maso vyjmeme a necháme zchladnout. Na másle podusíme česnek a zeleninu, zalijeme polévkou a vaříme asi 5 minut. Maso vykostíme, zbavíme tuku, nakrájíme nadrobno a dáme do polévky. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
katka1603123. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.