Chybějící obrázek

Netradiční pagáčky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

3h 0min
Čas vaření
45min

Celkový čas

3h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

1512 kalorií
0.0g cukrů
8.0g tuků
52.0g bílkovin


Příprava

Na dosku dáme krupicu, posolíme a premiešame s pomletými škvarkami. Pridáme ostatne súčasti spolu s droždím , ktoré sme predtým rozdrobili v mlieku s cukrom a nechali vykysnúť. Cesto dobre vypracujeme a vyvaľkáme, zložíme ako šatku, prikryjeme hrncom a necháme 30 minút kysnúť. To zopakujeme tri krát, vždy po 30 minútach. Nakoniec cesto vyvaľkáme na hrúbku asi 1,5 cm, vykrajujeme malé kolieska a necháme na plechu kysnúť asi 2 hodiny. Potrieme vajcom a pečieme v horúcej rúre.

Tip k receptu

Pagáčiky sú vhodne k pivu a vinu, môžeme nimi nahradiť lokše k husacine.

přidejte na:
Jozef

10. 09. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pagačky su vyborne len trochu pracne

dušanka 31. 10. 2016, 22:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuce pagačkyako pochuťka ale aj ku masu

Svetlana 03. 11. 2016, 19:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
su to vynikajuce pagačiky

palino 20. 03. 2017, 18:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept sa vydaril

majka 08. 07. 2017, 20:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na pagačiky

katka16031 20. 09. 2017, 18:38

Přidat komentář