Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Obalené žampiony s květákem

Obalené žampiony s květákem
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3436 kalorií, 4.0g cukrů, 157.0g tuků, 62.0g bílkovin

Příprava

Květák rozdělíme na růžičky a ve slané vodě s vegetou chvíli povaříme. Brambory oloupeme a také je chvíli povaříme ve slané vodě. Brambory i květák necháme vychladnout. Brambory, květák a žampiony poté obalíme v trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka). Osmažíme na oleji. Podáváme se zeleninou.

Jana Langrová

30. 01. 2011, Recept navštíven: 1857x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Obalené žampiony s květákem

Obalené žampiony s květákem

Květák rozdělíme na růžičky a ve slané vodě s vegetou chvíli povaříme. Brambory oloupeme a také je chvíli p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Obalené žampiony s květákem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Recept je dobrý.Co je to jedno balení žampionu??? 100g 200g 500g ???

Jozef 30. 01. 2011, 11:39

Jana Langrová
většinou máme 500g, ale záleží na každým...

Jana Langrová 08. 02. 2011, 20:47

Facebook komentáře