Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ohnivá krkovička

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1884 kalorií 1.0g cukrů 173.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, olejem a necháme rozležet. Pak opečeme maso z obou stran na pánvi, přeložíme do pekáče s olejem, přidáme nakrájenou cibuli, česnek na plátky (4 stroužky), feferonku, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Dáme do trouby a zvolna dusíme do měkka zakryté poklicí, pečeme na 200°C.

Bulb Tip k receptu

Pokud pokrájíte feferonku i se semínky dostanete pikantnější chut.


Přidat na Pinterest
honzíček

10. 06. 2013, Recept navštíven: 1665x

Podobné recepty


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná lahodná krkovička

08. 03. 2016, 13:16

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý chutný recept

15. 03. 2016, 15:55

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovička velmi dobrá

13. 08. 2016, 21:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na prípravu krkovičky velmi dobrý

07. 02. 2017, 10:56

Přidat komentář

Facebook komentáře