Ohnivá krkovička
Obtížnost | Čas přípravy |
---|---|
15min |
Čas vaření | Celkový čas | Porce |
---|---|---|
45min | 1h 0min |
Nutriční hodnoty |
---|
1884 kalorií | 1.0g cukrů | 173.0g tuků | 67.0g bílkovin |
Příprava
Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, olejem a necháme rozležet. Pak opečeme maso z obou stran na pánvi, přeložíme do pekáče s olejem, přidáme nakrájenou cibuli, česnek na plátky (4 stroužky), feferonku, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Dáme do trouby a zvolna dusíme do měkka zakryté poklicí, pečeme na 200°C.
Tip k receptu
Pokud pokrájíte feferonku i se semínky dostanete pikantnější chut.