Ohnivá krkovička

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1884 kalorií
1.0g cukrů
173.0g tuků
67.0g bílkovin


Příprava

Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, olejem a necháme rozležet. Pak opečeme maso z obou stran na pánvi, přeložíme do pekáče s olejem, přidáme nakrájenou cibuli, česnek na plátky (4 stroužky), feferonku, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Dáme do trouby a zvolna dusíme do měkka zakryté poklicí, pečeme na 200°C.

Tip k receptu

Pokud pokrájíte feferonku i se semínky dostanete pikantnější chut.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborná lahodná krkovička

08. 03. 2016, 13:16

Chybí obrázek
skvelý chutný recept

15. 03. 2016, 15:55

Chybí obrázek
krkovička velmi dobrá

13. 08. 2016, 21:09

Chybí obrázek
recept na prípravu krkovičky velmi dobrý

07. 02. 2017, 10:56

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.