Ohnivá krkovička

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1884 kalorií
1.0g cukrů
173.0g tuků
67.0g bílkovin


Příprava

Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, olejem a necháme rozležet. Pak opečeme maso z obou stran na pánvi, přeložíme do pekáče s olejem, přidáme nakrájenou cibuli, česnek na plátky (4 stroužky), feferonku, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Dáme do trouby a zvolna dusíme do měkka zakryté poklicí, pečeme na 200°C.

Tip k receptu

Pokud pokrájíte feferonku i se semínky dostanete pikantnější chut.

přidejte na:
honzíček

10. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborná lahodná krkovička
dušanka 08. 03. 2016, 14:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skvelý chutný recept
Svetlana 15. 03. 2016, 16:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
krkovička velmi dobrá
katka16031 13. 08. 2016, 23:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na prípravu krkovičky velmi dobrý
majka 07. 02. 2017, 11:56