Ohnivá krkovička
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1884
kalorií
1.0g
cukrů
173.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, olejem a necháme rozležet. Pak opečeme maso z obou stran na pánvi, přeložíme do pekáče s olejem, přidáme nakrájenou cibuli, česnek na plátky (4 stroužky), feferonku, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Dáme do trouby a zvolna dusíme do měkka zakryté poklicí, pečeme na 200°C.
Tip k receptu
Pokud pokrájíte feferonku i se semínky dostanete pikantnější chut.
honzíček10. 06. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.