Ohnivá krkovička
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
296
kalorií
31.0g
cukrů
2.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Krkovičku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, olejem a necháme odležet. Do pánve dáme rozpálit olej a maso opečeme z obou stran, poté přeložíme do pekáčku, který jsme vymazali olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, 4 stroužky na plátky nakrájeného česneku, nakrájenou feferonku na kostičky, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Vložíme do trouby a dusíme do měkka. Podáváme s brambory.
Beruska6407. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.