Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Olomoucká cibulačka

Olomoucká cibulačka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
640 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme na kolečka, zpěníme na sádle, zasypeme moukou. Orestujeme dozlatova a zalijeme 1l studené vody, přivedeme k varu, dáme bujony, osolíme, opepříme a vaříme 20 min. Před podáváním nastrouháme do talíře syreček, zalijeme horkou polévkou a podáváme s opečeným toustovým chlebem.


29. 08. 2010, Recept navštíven: 1784x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá polévka, přidala bych i trošku sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

30. 03. 2016, 17:14

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná cibulačka

22. 03. 2017, 19:41

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá chutná cibulačka

03. 07. 2017, 20:59

Přidat komentář

Facebook komentáře