Olomoucká cibulačka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
640
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nakrájíme na kolečka, zpěníme na sádle, zasypeme moukou. Orestujeme dozlatova a zalijeme 1l studené vody, přivedeme k varu, dáme bujony, osolíme, opepříme a vaříme 20 min. Před podáváním nastrouháme do talíře syreček, zalijeme horkou polévkou a podáváme s opečeným toustovým chlebem.
29. 08. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: libeček
planeta 30. 03. 2016, 19:14
© 2024, Railsformers s.r.o.