Olomoucká cibulačka

Olomoucká cibulačka

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

640 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme na kolečka, zpěníme na sádle, zasypeme moukou. Orestujeme dozlatova a zalijeme 1l studené vody, přivedeme k varu, dáme bujony, osolíme, opepříme a vaříme 20 min. Před podáváním nastrouháme do talíře syreček, zalijeme horkou polévkou a podáváme s opečeným toustovým chlebem.

přidejte na:

29. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
planeta
dobrá polévka, přidala bych i trošku sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

30. 03. 2016, 17:14

hanka
chutná cibulačka

22. 03. 2017, 19:41

Svetlana
dobrá chutná cibulačka

03. 07. 2017, 20:59

dušanka
polievka je dobrá

01. 08. 2017, 21:12

palino
cibulačku neoblubujem,ale táto je to celkom dobrá

25. 08. 2017, 18:37

majka
cibulačka dobrá

17. 03. 2019, 19:21

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.