Omeleta s tatarkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
186
kalorií
0.0g
cukrů
17.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Nastrouháme sýr. Vejce rozklepneme do talíře, osolíme a rozšleháme vidličkou. Poté přidáme lžíci tatarské omáčky, prošleháme a vmícháme nastrouhaný sýr. Do teflonové pánve dáme lžičku oleje a rozehřejeme ho. Vlijeme připravené vejce a pomalu opékáme. Omeletu obrátíme a dopečeme z druhé strany. Usmaženou sesuneme na talíř a potřeme sladkým kečupem. Přehneme jí na polovinu a potřeme tatarskou omáčkou. Místo tatarské omáčky můžeme použít plnotučnou hořčici. Povrch bohatě posypeme nakrájenou cibulí nebo sterilovanou okurkou.
Tip k receptu
Podáváme s pečivem, nebo vařeným bramborem.
JanaB22. 11. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.