Omeleta s tatarkou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

186 kalorií
0.0g cukrů
17.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Nastrouháme sýr. Vejce rozklepneme do talíře, osolíme a rozšleháme vidličkou. Poté přidáme lžíci tatarské omáčky, prošleháme a vmícháme nastrouhaný sýr. Do teflonové pánve dáme lžičku oleje a rozehřejeme ho. Vlijeme připravené vejce a pomalu opékáme. Omeletu obrátíme a dopečeme z druhé strany. Usmaženou sesuneme na talíř a potřeme sladkým kečupem. Přehneme jí na polovinu a potřeme tatarskou omáčkou. Místo tatarské omáčky můžeme použít plnotučnou hořčici. Povrch bohatě posypeme nakrájenou cibulí nebo sterilovanou okurkou.

Tip k receptu

Podáváme s pečivem, nebo vařeným bramborem.

přidejte na:
JanaB

22. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
rýchla a chutná omeleta

23. 04. 2016, 18:09

Svetlana
klasika omeleta doplnená o tatarku, nič zvláštné

12. 01. 2017, 11:00

hanka
velmi dobrá omeletová pochúťka

22. 05. 2017, 10:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.