Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Omeleta s tatarkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
186 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Nastrouháme sýr. Vejce rozklepneme do talíře, osolíme a rozšleháme vidličkou. Poté přidáme lžíci tatarské omáčky, prošleháme a vmícháme nastrouhaný sýr. Do teflonové pánve dáme lžičku oleje a rozehřejeme ho. Vlijeme připravené vejce a pomalu opékáme. Omeletu obrátíme a dopečeme z druhé strany. Usmaženou sesuneme na talíř a potřeme sladkým kečupem. Přehneme jí na polovinu a potřeme tatarskou omáčkou. Místo tatarské omáčky můžeme použít plnotučnou hořčici. Povrch bohatě posypeme nakrájenou cibulí nebo sterilovanou okurkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s pečivem, nebo vařeným bramborem.


Přidat na Pinterest
JanaB

22. 11. 2011, Recept navštíven: 1166x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchla a chutná omeleta

23. 04. 2016, 18:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika omeleta doplnená o tatarku, nič zvláštné

12. 01. 2017, 11:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá omeletová pochúťka

22. 05. 2017, 10:33

Přidat komentář

Facebook komentáře