Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Orientální vepřová játra

Orientální vepřová játra

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1104 kalorií 0.0g cukrů 50.0g tuků 120.0g bílkovin

Příprava

Umytú bravčovú pečeň osušime, pokrájame na kocky a opražíme na oleji. Okoreníme bielým korením, pridáme na kolieska pokrájané pórky, štipľavú papriku a pokrájanú šunku. Na silnom ohni opražíme do mäkka. Nakoniec pridáme sterilizované šalotky, osolíme a premiešame. Poávame s dusenou ryžou.

Bulb Tip k receptu

Podľa chuti môžeme pečeň počas prípravy pokvapkať worcesterovou omáčkou a ochutiť kari korením. Taktiež môžeme použiť jahňaciu pečeň.


Jozef

20. 07. 2010, Recept navštíven: 2684x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

25. 05. 2016, 09:32

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na jatra velmi dobrý

02. 09. 2016, 19:18

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to jednoduchý dobrý recept ako pripraviť pečeň

14. 12. 2016, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře