Orientální vepřová játra
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1104
kalorií
0.0g
cukrů
50.0g
tuků
120.0g
bílkovin
Příprava
Umytú bravčovú pečeň osušime, pokrájame na kocky a opražíme na oleji. Okoreníme bielým korením, pridáme na kolieska pokrájané pórky, štipľavú papriku a pokrájanú šunku. Na silnom ohni opražíme do mäkka. Nakoniec pridáme sterilizované šalotky, osolíme a premiešame. Poávame s dusenou ryžou.
Tip k receptu
Podľa chuti môžeme pečeň počas prípravy pokvapkať worcesterovou omáčkou a ochutiť kari korením. Taktiež môžeme použiť jahňaciu pečeň.
Jozef20. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.