Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ostravská vepřová jehla

Ostravská vepřová jehla

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 35min
Nutriční hodnoty
2036 kalorií 0.0g cukrů 186.0g tuků 71.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme nadrobno, poté ji orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Když je cibule zlatavá, vložíme maso a opečeme ho po všech stranách. Poté podlijeme sklenkou vody a za častého podlévání vodou dusíme doměkka. Když je maso měkké, tak ho vyjmeme, dáme ho stranou, šťávu z masa zaprášíme hladkou moukou, přidáme sardelovou pastu, zamícháme a provaříme. Maso při podávání přelijeme touto omáčkou.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 1582x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšam, vyzera byt chutný

21. 11. 2016, 21:02

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som tento recept a velmi mi chutil

27. 01. 2017, 11:21

Přidat komentář

Facebook komentáře