Ostravská vepřová jehla
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
2036
kalorií
0.0g
cukrů
186.0g
tuků
71.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme nadrobno, poté ji orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Když je cibule zlatavá, vložíme maso a opečeme ho po všech stranách. Poté podlijeme sklenkou vody a za častého podlévání vodou dusíme doměkka. Když je maso měkké, tak ho vyjmeme, dáme ho stranou, šťávu z masa zaprášíme hladkou moukou, přidáme sardelovou pastu, zamícháme a provaříme. Maso při podávání přelijeme touto omáčkou.
Beruska6414. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.