Chybí obrázek

Ostravská vepřová jehla

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

2036 kalorií
0.0g cukrů
186.0g tuků
71.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme nadrobno, poté ji orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Když je cibule zlatavá, vložíme maso a opečeme ho po všech stranách. Poté podlijeme sklenkou vody a za častého podlévání vodou dusíme doměkka. Když je maso měkké, tak ho vyjmeme, dáme ho stranou, šťávu z masa zaprášíme hladkou moukou, přidáme sardelovou pastu, zamícháme a provaříme. Maso při podávání přelijeme touto omáčkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

14. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
recept vyskúšam, vyzera byt chutný

21. 11. 2016, 21:02

Chybí obrázek
vyskúšala som tento recept a velmi mi chutil

27. 01. 2017, 11:21

Chybí obrázek
oplatí sa urobiť, chutné

02. 10. 2017, 21:02

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.