Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ostravská vepřová jehla

Ostravská vepřová jehla
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 15min
Celkový čas: 1h 35min , porce

2036 kalorií, 0.0g cukrů, 186.0g tuků, 71.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme nadrobno, poté ji orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Když je cibule zlatavá, vložíme maso a opečeme ho po všech stranách. Poté podlijeme sklenkou vody a za častého podlévání vodou dusíme doměkka. Když je maso měkké, tak ho vyjmeme, dáme ho stranou, šťávu z masa zaprášíme hladkou moukou, přidáme sardelovou pastu, zamícháme a provaříme. Maso při podávání přelijeme touto omáčkou.

Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 1463x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ostravská vepřová pečeně

Ostravská vepřová pečeně

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Maso protkneme špa...

Ostravská vepřová jehla

Ostravská vepřová jehla

Vepřové maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, očistíme a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ostravská vepřová jehla Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšam, vyzera byt chutný

21. 11. 2016, 21:02

Přidat komentář

Facebook komentáře