Pác na slaninu a uzené maso
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
66
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Do vody dáme soľ, čierne celé korenie, cibule pokrájané na kocky, bobkový list, nové korenie, borievky a strúčiky cesnaku. Všetko povaríme a necháme vychladnúť. Pác precedíme a zalejeme ním mäso. Mäso musí ležať v páci aspoň 2 týždne. Potom ho vyberieme, umyjeme a necháme vysušiť a vyudíme. Slaninu natrieme roztlačeným cesnakom zmiešaným s mletou červenou paprikou so soľou a dáme údiť.
Mirbod19. 12. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 26. 10. 2016, 09:10

Přidané ingredience: pozor na dalsie veci
miro 12. 12. 2016, 19:08

dušanka 17. 01. 2017, 12:12

hanka 20. 02. 2019, 21:07

Svetlana 13. 05. 2019, 19:10
© 2021, Railsformers, s.r.o.