Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Paprikáš ze slepice

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
441 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Slepici uvaříme v osolené vodě doměkka. Mezitím na slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, jakmile začne zlátnout, přidáme papriku a zamícháme. Mírně podlijeme vývarem, dvěma lžícemi octa a osolíme. Vaříme na mírném plameni, aby se cibule rozvařila a paprika rozvinula chuť a vůni. Uvařenou slepici zbavíme největších kostí a naporcujeme. Vložíme do cibulového základu, podlijeme a za občasného obracení 20 minut zvolna dusíme. Zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou a povaříme za stálého míchání.


Přidat na Pinterest
bookmen

02. 02. 2012, Recept navštíven: 2846x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva klasika.
Přidané ingredience: špetka chilli

13. 02. 2013, 23:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika paprikáš, velmi chutný

03. 11. 2016, 20:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobný paprikáš

21. 12. 2016, 13:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paprikáš robím tiež takto, je vyborný

05. 03. 2017, 14:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasický kurací chutný paprikáš

01. 06. 2017, 14:34

Přidat komentář

Facebook komentáře