Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Paprikáš ze slepice

Paprikáš ze slepice

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
441 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Slepici uvaříme v osolené vodě doměkka. Mezitím na slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, jakmile začne zlátnout, přidáme papriku a zamícháme. Mírně podlijeme vývarem, dvěma lžícemi octa a osolíme. Vaříme na mírném plameni, aby se cibule rozvařila a paprika rozvinula chuť a vůni. Uvařenou slepici zbavíme největších kostí a naporcujeme. Vložíme do cibulového základu, podlijeme a za občasného obracení 20 minut zvolna dusíme. Zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou a povaříme za stálého míchání.


bookmen

02. 02. 2012, Recept navštíven: 2305x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva klasika.
Přidané ingredience: špetka chilli

13. 02. 2013, 23:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika paprikáš, velmi chutný

03. 11. 2016, 20:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobný paprikáš

21. 12. 2016, 13:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paprikáš robím tiež takto, je vyborný

05. 03. 2017, 14:21

Přidat komentář

Facebook komentáře