Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Paprikáš ze slepice

Paprikáš ze slepice
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 0min , porce

441 kalorií, 0.0g cukrů, 10.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Slepici uvaříme v osolené vodě doměkka. Mezitím na slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, jakmile začne zlátnout, přidáme papriku a zamícháme. Mírně podlijeme vývarem, dvěma lžícemi octa a osolíme. Vaříme na mírném plameni, aby se cibule rozvařila a paprika rozvinula chuť a vůni. Uvařenou slepici zbavíme největších kostí a naporcujeme. Vložíme do cibulového základu, podlijeme a za občasného obracení 20 minut zvolna dusíme. Zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou a povaříme za stálého míchání.

bookmen

02. 02. 2012, Recept navštíven: 1976x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Paprikáš ze slepice

Paprikáš ze slepice

Slepici uvaříme v osolené vodě doměkka. Mezitím na slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, jakmile z...

Zobrazit všechny podobné recepty k Paprikáš ze slepice Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva klasika.
Přidané ingredience: špetka chilli

13. 02. 2013, 23:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika paprikáš, velmi chutný

03. 11. 2016, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře