Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pařížský žampionový salát

Pařížský žampionový salát
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

868 kalorií, 2.0g cukrů, 62.0g tuků, 44.0g bílkovin

Příprava

Umyté a olúpané šampiňóny nakrájame na menšie kúsky alebo štvrtky a podusíme na oleji. Šunku pokrájame na kocky a pridáme k šampiňónom. Majonézu premiešame s cukrom, soľou, citrónovou šťavou a tekutým polievkovým korením a všetko spojíme. Necháme dve hodiny uležať. Ozdobíme štvrtkami varených vajec a petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Je to recept z reštaurácie s výhľadom na Eiffelovku, ktorý dávali ako suvenýr s porciou šalátu.

Jozef

11. 08. 2010, Recept navštíven: 2856x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pařížský žampionový salát

Pařížský žampionový salát

Umyté a olúpané šampiňóny nakrájame na menšie kúsky alebo štvrtky a podusíme na oleji. Šunku pokrájame na k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pařížský žampionový salát Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře