Pařížský žampionový salát
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
868
kalorií
2.0g
cukrů
62.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Umyté a olúpané šampiňóny nakrájame na menšie kúsky alebo štvrtky a podusíme na oleji. Šunku pokrájame na kocky a pridáme k šampiňónom. Majonézu premiešame s cukrom, soľou, citrónovou šťavou a tekutým polievkovým korením a všetko spojíme. Necháme dve hodiny uležať. Ozdobíme štvrtkami varených vajec a petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
Je to recept z reštaurácie s výhľadom na Eiffelovku, ktorý dávali ako suvenýr s porciou šalátu.
Jozef11. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.