Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Parmezánové rizoto

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
2540 kalorií 0.0g cukrů 150.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Česnek rozdrtíme čepelí nože a osmažíme ho na oleji. Poté česnek vyjmeme a na olej dáme na jemno nakrájenou šalotku. Osmažíme ji a přidáme rýži.
Restujeme až rýže trochu zprůhlední a zalijeme vínem, které necháme odpařit.
Poté přidáme naběračku vývaru a dusíme. Podle potřeby přidáváme po naběračkách další vývar.
Až je rýže měkká (20 min) odstavíme a přidáme parmezán a máslo až se rozpustí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme zakápnuté olivovým olejem s hoblinkami parmezánu.


Přidat na Pinterest
sonizna

02. 02. 2016, Recept navštíven: 880x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné rizoto s parmezánom

03. 02. 2016, 10:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto je výborné

15. 08. 2016, 20:26

Přidat komentář

Facebook komentáře