Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Parmezánové rizoto

Parmezánové rizoto
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

2540 kalorií, 0.0g cukrů, 150.0g tuků, 42.0g bílkovin

Příprava

Česnek rozdrtíme čepelí nože a osmažíme ho na oleji. Poté česnek vyjmeme a na olej dáme na jemno nakrájenou šalotku. Osmažíme ji a přidáme rýži.
Restujeme až rýže trochu zprůhlední a zalijeme vínem, které necháme odpařit.
Poté přidáme naběračku vývaru a dusíme. Podle potřeby přidáváme po naběračkách další vývar.
Až je rýže měkká (20 min) odstavíme a přidáme parmezán a máslo až se rozpustí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme zakápnuté olivovým olejem s hoblinkami parmezánu.

sonizna

02. 02. 2016, Recept navštíven: 555x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Parmezánové rizoto

Parmezánové rizoto

Česnek rozdrtíme čepelí nože a osmažíme ho na oleji. Poté česnek vyjmeme a na olej dáme na jemno nakrájenou...

Zobrazit všechny podobné recepty k Parmezánové rizoto Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné rizoto s parmezánom

03. 02. 2016, 10:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto je výborné

15. 08. 2016, 20:26

Přidat komentář

Facebook komentáře