Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Parmezánové rizoto

Parmezánové rizoto

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
2540 kalorií 0.0g cukrů 150.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Česnek rozdrtíme čepelí nože a osmažíme ho na oleji. Poté česnek vyjmeme a na olej dáme na jemno nakrájenou šalotku. Osmažíme ji a přidáme rýži.
Restujeme až rýže trochu zprůhlední a zalijeme vínem, které necháme odpařit.
Poté přidáme naběračku vývaru a dusíme. Podle potřeby přidáváme po naběračkách další vývar.
Až je rýže měkká (20 min) odstavíme a přidáme parmezán a máslo až se rozpustí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme zakápnuté olivovým olejem s hoblinkami parmezánu.


sonizna

02. 02. 2016, Recept navštíven: 759x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné rizoto s parmezánom

03. 02. 2016, 10:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto je výborné

15. 08. 2016, 20:26

Přidat komentář

Facebook komentáře