Pašerácký prejt

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1784 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
36.0g bílkovin


Příprava

Brambory ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme do mísy. Na rozpuštěném sádle osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek. Promícháme a necháme vychladnout. Poté přidáme k nastrouhaným bramborám, dále přidáme žloutky a osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Zapékací pekáč vymažeme sádlem a nalijeme do něj vzniklou hmotu. V troubě ji upečeme dozlatova.

Tip k receptu

Zapíjíme pivem.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutilo to dobre

13. 02. 2016, 14:14

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.