Pašerácký prejt
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1784
kalorií
0.0g
cukrů
12.0g
tuků
36.0g
bílkovin
Příprava
Brambory ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme do mísy. Na rozpuštěném sádle osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek. Promícháme a necháme vychladnout. Poté přidáme k nastrouhaným bramborám, dále přidáme žloutky a osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Zapékací pekáč vymažeme sádlem a nalijeme do něj vzniklou hmotu. V troubě ji upečeme dozlatova.
Tip k receptu
Zapíjíme pivem.
Evík18. 02. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.