Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pašerácký prejt

Pašerácký prejt
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1784 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 36.0g bílkovin

Příprava

Brambory ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme do mísy. Na rozpuštěném sádle osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek. Promícháme a necháme vychladnout. Poté přidáme k nastrouhaným bramborám, dále přidáme žloutky a osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Zapékací pekáč vymažeme sádlem a nalijeme do něj vzniklou hmotu. V troubě ji upečeme dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Zapíjíme pivem.

Evík

18. 02. 2013, Recept navštíven: 799x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pašerácký prejt

Pašerácký prejt

Brambory ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme do mísy. Na rozpuštěném sád...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pašerácký prejt Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutilo to dobre

13. 02. 2016, 14:14

Přidat komentář

Facebook komentáře