Pašerácký prejt

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1784 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
36.0g bílkovin


Příprava

Brambory ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme do mísy. Na rozpuštěném sádle osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek. Promícháme a necháme vychladnout. Poté přidáme k nastrouhaným bramborám, dále přidáme žloutky a osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Zapékací pekáč vymažeme sádlem a nalijeme do něj vzniklou hmotu. V troubě ji upečeme dozlatova.

Tip k receptu

Zapíjíme pivem.

přidejte na:
Evík

18. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutilo to dobre
hanka 13. 02. 2016, 15:14
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept nenáročný, chutný
dušanka 22. 10. 2019, 22:25