Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pašerácký prejt

Pašerácký prejt

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1784 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Brambory ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme do mísy. Na rozpuštěném sádle osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek. Promícháme a necháme vychladnout. Poté přidáme k nastrouhaným bramborám, dále přidáme žloutky a osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Zapékací pekáč vymažeme sádlem a nalijeme do něj vzniklou hmotu. V troubě ji upečeme dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Zapíjíme pivem.


Evík

18. 02. 2013, Recept navštíven: 873x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutilo to dobre

13. 02. 2016, 14:14

Přidat komentář

Facebook komentáře