Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 45min
Celkový čas: 2h 0min , porce

1528 kalorií, 0.0g cukrů, 42.0g tuků, 35.0g bílkovin

Příprava

Smícháme utřený česnek, polovinu oregana, citrónovou šťávu a kůru, olej a špetku soli.
Jehněčí kýtu nařízneme na několika místech a marinádou ji potřeme – vetřeme i do naříznutých míst.
Do velkého pekáče dáme nakrájené brambory a smícháme je se zbylou marinádou. Na brambory dáme jehněčí kýtu a pečeme 20 minut na 240°C, poté snížíme teplotu na 180°C a pečeme 90 minut.
Poté kýtu vyndáme a brambory smícháme se zbylým oreganem.
Rajčata svaříme s olivami.
Jehněčí podáváme s bramborami a rajčatovou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Jedna porce obsahuje 685 kcal, 59 g bílkovin, 32 g sacharidů, 36 g tuku a 3 g vlákniny.

sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 1244x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta

Smícháme utřený česnek, polovinu oregana, citrónovou šťávu a kůru, olej a špetku soli. Jehněčí kýtu nařízn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečená jehněčí kýta Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt dobre

22. 09. 2015, 14:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výbornýa jahnacinka

27. 09. 2015, 19:28

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jakmile ,seženu jehněčí, ihned to zkusím

05. 10. 2015, 16:18

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam tiež

03. 11. 2015, 12:11

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite tento recept vyskúšam

01. 05. 2016, 17:40

Přidat komentář

Facebook komentáře