Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečená jehněčí kýta

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 45min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1528 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 35.0g bílkovin

Příprava

Smícháme utřený česnek, polovinu oregana, citrónovou šťávu a kůru, olej a špetku soli.
Jehněčí kýtu nařízneme na několika místech a marinádou ji potřeme – vetřeme i do naříznutých míst.
Do velkého pekáče dáme nakrájené brambory a smícháme je se zbylou marinádou. Na brambory dáme jehněčí kýtu a pečeme 20 minut na 240°C, poté snížíme teplotu na 180°C a pečeme 90 minut.
Poté kýtu vyndáme a brambory smícháme se zbylým oreganem.
Rajčata svaříme s olivami.
Jehněčí podáváme s bramborami a rajčatovou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Jedna porce obsahuje 685 kcal, 59 g bílkovin, 32 g sacharidů, 36 g tuku a 3 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 1881x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt dobre

22. 09. 2015, 14:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výbornýa jahnacinka

27. 09. 2015, 19:28

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jakmile ,seženu jehněčí, ihned to zkusím

05. 10. 2015, 16:18

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam tiež

03. 11. 2015, 12:11

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite tento recept vyskúšam

01. 05. 2016, 17:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

17. 10. 2017, 20:15

Přidat komentář

Facebook komentáře