Chybějící obrázek

Pečená srnčí kýta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

352 kalorií
0.0g cukrů
31.0g tuků
18.0g bílkovin


Příprava

Mäso umyjeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme a na rozpálenej masti sprudka opečieme zo všetkých strán. Potom podlejeme červeným vínom pridáme borievky a prikryté pomaly dusíme. Keď je mäso mäkké, vložíme ho do rúry a pri občasnom podlievaní upečieme do červena. U pečené pokrájame na plátky. Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovým kompótom.

Tip k receptu

Pre veľkých jedákov 4 porcie.

přidejte na:
Jozef

21. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super špecialita

palino 23. 09. 2016, 19:06

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept perfektne dobrý

majka 26. 09. 2019, 19:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuce jedenie

katka16031 30. 09. 2019, 14:53

Přidat komentář