Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečená srnčí kýta

Pečená srnčí kýta
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

352 kalorií, 0.0g cukrů, 31.0g tuků, 18.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme a na rozpálenej masti sprudka opečieme zo všetkých strán. Potom podlejeme červeným vínom pridáme borievky a prikryté pomaly dusíme. Keď je mäso mäkké, vložíme ho do rúry a pri občasnom podlievaní upečieme do červena. U pečené pokrájame na plátky. Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovým kompótom.

Bulb Tip k receptu

Pre veľkých jedákov 4 porcie.

Jozef

21. 06. 2010, Recept navštíven: 4464x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečená srnčí kýta

Pečená srnčí kýta

Mäso umyjeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme a na rozpálenej masti sprudka opečie...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečená srnčí kýta Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super špecialita

23. 09. 2016, 19:06

Přidat komentář

Facebook komentáře