Pečená srnčí kýta
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
352
kalorií
0.0g
cukrů
31.0g
tuků
18.0g
bílkovin
Příprava
Mäso umyjeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme a na rozpálenej masti sprudka opečieme zo všetkých strán. Potom podlejeme červeným vínom pridáme borievky a prikryté pomaly dusíme. Keď je mäso mäkké, vložíme ho do rúry a pri občasnom podlievaní upečieme do červena. U pečené pokrájame na plátky. Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovým kompótom.
Tip k receptu
Pre veľkých jedákov 4 porcie.
Jozef21. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.