Chybí obrázek

Pečená srnčí kýta

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

352 kalorií
0.0g cukrů
31.0g tuků
18.0g bílkovin


Příprava

Mäso umyjeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme a na rozpálenej masti sprudka opečieme zo všetkých strán. Potom podlejeme červeným vínom pridáme borievky a prikryté pomaly dusíme. Keď je mäso mäkké, vložíme ho do rúry a pri občasnom podlievaní upečieme do červena. U pečené pokrájame na plátky. Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovým kompótom.

Tip k receptu

Pre veľkých jedákov 4 porcie.

přidejte na:
Chybí obrázek

21. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
super špecialita

23. 09. 2016, 19:06

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.