Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečená srnčí kýta

Pečená srnčí kýta

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
352 kalorií 0.0g cukrů 31.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme a na rozpálenej masti sprudka opečieme zo všetkých strán. Potom podlejeme červeným vínom pridáme borievky a prikryté pomaly dusíme. Keď je mäso mäkké, vložíme ho do rúry a pri občasnom podlievaní upečieme do červena. U pečené pokrájame na plátky. Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovým kompótom.

Bulb Tip k receptu

Pre veľkých jedákov 4 porcie.


Jozef

21. 06. 2010, Recept navštíven: 5016x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super špecialita

23. 09. 2016, 19:06

Přidat komentář

Facebook komentáře