Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečené kuře v alobalu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 5min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1608 kalorií 0.0g cukrů 159.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Najemno nakrájíme cibuli. Na trošce oleje ji osmahneme dorůžova, přidáme žampióny a podusíme. Mezitím uvaříme vajíčko natvrdo. Natříháme si alobal na každou čtvrtku kuřete, potřeme olejem, na osolené a opepřené kuře dáme směs s cibulí a žampióny, nakrájenou slaninu a pokladame kolečky vajíčka. Zabalíme a dáme zapéct. Kuře pečeme 45 minut. Potom alobal otevřeme a necháme ještě 20 minut dopéct, aby mělo kůrčičku.


Přidat na Pinterest
Alergino

03. 02. 2010, Recept navštíven: 3952x


Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Kuře bylo výborné. Místo normální cibule jsem použila červenou. Měla jsem trochu obavy z toho, že při takové době pečení se žampiony a cibule spálí, ale nic takového se nestalo!Masíčko bylo krásně propečené a chuťově se nedalo odolat. Opravdu moc dobré. Chtěla jsem přidat i fotografii, ale nestihla jsem vyfotit.
Přidané ingredience: dle receptu+koření adžika

09. 10. 2012, 22:56

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný receptm masko šťavnaté

08. 01. 2017, 20:18

Přidat komentář

Facebook komentáře