Pečené srnčí steaky

Pečené srnčí steaky

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

340 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Olej a vodu dáme do zapékací mísy, přidáme maso, přikryjeme víkem a pečeme 60-70 minut za občasného podlévání a otáčení do měkka, v předehřáté troubě na 150 °C. Když je maso měkké, sundáme víko a necháme 10-20 minut péct, dokud není červené. Maso dáme na talíř, vypečenou šťávu smícháme s rajčatovým protlakem a podáváme.

přidejte na:
Milena

01. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
palino
steak vyborný chuťovo

25. 03. 2016, 20:06

hanka
vyborný steak

26. 08. 2016, 19:24

majka
vynikajuce

26. 09. 2017, 14:05

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.