Pečené srnčí steaky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
340
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Olej a vodu dáme do zapékací mísy, přidáme maso, přikryjeme víkem a pečeme 60-70 minut za občasného podlévání a otáčení do měkka, v předehřáté troubě na 150 °C. Když je maso měkké, sundáme víko a necháme 10-20 minut péct, dokud není červené. Maso dáme na talíř, vypečenou šťávu smícháme s rajčatovým protlakem a podáváme.
Milena01. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.