Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečené srnčí steaky

Pečené srnčí steaky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 45min
Nutriční hodnoty
340 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Olej a vodu dáme do zapékací mísy, přidáme maso, přikryjeme víkem a pečeme 60-70 minut za občasného podlévání a otáčení do měkka, v předehřáté troubě na 150 °C. Když je maso měkké, sundáme víko a necháme 10-20 minut péct, dokud není červené. Maso dáme na talíř, vypečenou šťávu smícháme s rajčatovým protlakem a podáváme.


Milena

01. 06. 2009, Recept navštíven: 3983x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
steak vyborný chuťovo

25. 03. 2016, 20:06

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný steak

26. 08. 2016, 19:24

Přidat komentář

Facebook komentáře