Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený podzimní čaj

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
488 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si 2 kg ovoce (rybíz, ostružiny, jablka, hrušky, švestky, nektarinky apod.). Ovoce řádně umyjeme a nakrájíme na malé kousky. Loupat ho nemusíme (pouze pomeranče nebo mandarinky oloupeme). Dáme do větší mísy, přidáme oloupané a na kousky nakrájené citróny, cukr, skořici a rozdrcené hřebíčky a badyán. Zalijeme rumem a promícháme. Pak přemístíme do hlubšího pekáče a rovnoměrně rozprostřeme. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů asi 1 hodinu. V průběhu pečení několikrát promícháme. Ještě horké naplníme do skleniček, které po uzavření otočíme na 5 minut dnem vzhůru.

Bulb Tip k receptu

Ovoce si můžete nakombinovat dle své chuti, rovněž cukr můžete přidat, pouze dodržte uvedené množství ovoce.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

22. 09. 2015, Recept navštíven: 1113x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci čaj

22. 09. 2015, 14:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný čajík

24. 09. 2015, 11:37

planeta
Restaurant_star
také dělávám pečený čaj a přidávám i 1-2 ks skořice
Přidané ingredience: skořice

26. 09. 2015, 08:39

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám a dopuručuji všem

05. 10. 2015, 16:17

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
so škoricou vyborný čaj

03. 11. 2015, 12:10

Přidat komentář

Facebook komentáře