Pečený úhoř ve víně
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
4864
kalorií
0.0g
cukrů
371.0g
tuků
288.0g
bílkovin
Příprava
Vykuchaného, vykostěného úhoře stáhneme z kůže a podélně rozřízneme. Maso osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a vložíme do pekáče. Přidáme nakrájené máslo a podlijeme vínem. Pečeme 20-30 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Při pečení maso obracíme co 10 minut. Při podávání polijeme sójovou omáčkou a posypeme oreganem.
Milena13. 07. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 20. 01. 2019, 17:58

katka16031 13. 02. 2019, 20:40

hanka 21. 10. 2019, 19:43
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
svetlana 02. 12. 2009, 21:58
svetlana 02. 12. 2009, 21:58