Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený úhoř ve víně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
4864 kalorií 0.0g cukrů 371.0g tuků 288.0g bílkovin

Příprava

Vykuchaného, vykostěného úhoře stáhneme z kůže a podélně rozřízneme. Maso osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a vložíme do pekáče. Přidáme nakrájené máslo a podlijeme vínem. Pečeme 20-30 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Při pečení maso obracíme co 10 minut. Při podávání polijeme sójovou omáčkou a posypeme oreganem.


Přidat na Pinterest
Milena

13. 07. 2009, Recept navštíven: 4556x


Přidat recenzi
Přidat komentář
svetlana
nemohla by som namiesto úhra dať kapra alebo niečo podobné?

svetlana 02. 12. 2009, 21:58

svetlana
alebo ešte rybie filé?

svetlana 02. 12. 2009, 21:58

Facebook komentáře