Pečený úhoř ve víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

4864 kalorií
0.0g cukrů
371.0g tuků
288.0g bílkovin


Příprava

Vykuchaného, vykostěného úhoře stáhneme z kůže a podélně rozřízneme. Maso osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a vložíme do pekáče. Přidáme nakrájené máslo a podlijeme vínem. Pečeme 20-30 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Při pečení maso obracíme co 10 minut. Při podávání polijeme sójovou omáčkou a posypeme oreganem.

přidejte na:
Milena

13. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ked zoženiem uhra urobím

palino 20. 01. 2019, 17:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
asi vyskúšam, ale nie uhra

katka16031 13. 02. 2019, 20:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept lákavý

hanka 21. 10. 2019, 19:43

Přidat komentář
Chybějící obrázek
nemohla by som namiesto úhra dať kapra alebo niečo podobné?

svetlana 02. 12. 2009, 21:58

Chybějící obrázek
alebo ešte rybie filé?

svetlana 02. 12. 2009, 21:58