Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní domácí baharat

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
49 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Koření semeleme nebo použijeme jeho mletou podobu a smícháme dohromady. Jeho trvanlivost je až 6 měsíců, pokud ho uchováváme na chladném a tmavém místě.

Bulb Tip k receptu

Je to velice pálivé koření, tak při jeho použití buďte velmi obezřetní!


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

01. 07. 2010, Recept navštíven: 3107x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi pikantne

19. 01. 2017, 16:14

Přidat komentář
Jozef
Tak to je sila. Musím vyskúšať. Ďakujem.Jozef.

Jozef 01. 07. 2010, 19:05

Šéfredaktor
Určitě vyzkoušejte a pošlete nám fotečku hotové směsi, jak jste ji připravil! Tento recept je opravdu síla, tak opatrně!

Šéfredaktor 01. 07. 2010, 19:11

fialka
Zajímavá směs koření.Bylo by vhodné doplnit na co lze použít.Po ochutnání lze tipnout,ale před přípravou si toto nerisknu.Mne nepřijde,že bude tolik pálit,podle toho z čeho se skládá,ale neochutnala jsem a tak nechci kritizovat.

fialka 15. 02. 2013, 17:47

Facebook komentáře