Pikantní domácí baharat

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

49 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Koření semeleme nebo použijeme jeho mletou podobu a smícháme dohromady. Jeho trvanlivost je až 6 měsíců, pokud ho uchováváme na chladném a tmavém místě.

Tip k receptu

Je to velice pálivé koření, tak při jeho použití buďte velmi obezřetní!

přidejte na:
Šéfredaktor

01. 07. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi pikantne

palino 19. 01. 2017, 16:14

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Tak to je sila. Musím vyskúšať. Ďakujem.Jozef.

Jozef 01. 07. 2010, 19:05

Chybějící obrázek
Určitě vyzkoušejte a pošlete nám fotečku hotové směsi, jak jste ji připravil! Tento recept je opravdu síla, tak opatrně!

Šéfredaktor 01. 07. 2010, 19:11

Chybějící obrázek
Zajímavá směs koření.Bylo by vhodné doplnit na co lze použít.Po ochutnání lze tipnout,ale před přípravou si toto nerisknu.Mne nepřijde,že bude tolik pálit,podle toho z čeho se skládá,ale neochutnala jsem a tak nechci kritizovat.

fialka 15. 02. 2013, 17:47